Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ

Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με 3-0 στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική της Super League, με το «Δικέφαλο» να σημειώνει τρία γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά.

Μόλις στο 2΄ο  Μίσιτς σούταρε, ο Βελλίδης έκανε τεράστιο λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0. Στο 6΄ από σέντρα του Γιαννούλη και κεφαλιά του Λημνιού έγινε το 2-0 και στο 11΄ από σέντρα του Στοχ το ιδανικό τελείωμα με τακουνάκι του Σφιντέρσκι ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Ο “Δικέφαλος του βορρά” για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν κρατάει ανέπαφη την εστία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεύτερη σερί νίκη για τους περσινούς νταμπλούχους που ξεπέρασαν την Ξάνθη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Στο 84ο λεπτό μπήκε ως αλλαγή ο Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Με την είσοδό του αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς είχε μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (65? Εσίτι), Μίσιτς, Στοχ (74? Ζαμπά), Λημνιός (84? Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46? Κάτσικας), Αντέτζο (55? Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Σκαντορβέλι, Μπεχαράνο (46? Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε, Ρόμανιτς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ