Ένταση και καυστικές ατάκες «αιωνίων» στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Άναψαν τα αίματα στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Μετά τη σαφή θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μάνος Παπαδόπουλος αφού ειρωνεύτηκε τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας για… Κινέζους διαιτητές και προκαλώντας τους να μην κατέβουν στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο ΣΕΦ, έθιξε το ζήτημα και των οφειλών προς τους παίκτες.

«Είναι συζήτηση αυτή για τους διαιτητές; Μπορεί σε καμία λίγκα να διαλέγει ο καθένας τους διαιτητές, που θέλει; Δεν είναι εγωιστικό αυτό; Να μην θέλει να παίξει με συγκεκριμένους διαιτητές; Ο Ολυμπιακός λέει ξεκάθαρα ότι αν έχει τους συγκεκριμένους διαιτητές, δεν παίζει. Και εγώ λέω: είναι εφικτό ο καθένας να θέλει τους διαιτητές του; Πιο εγωιστικό πράγμα από αυτό δεν υπάρχει. Πού έχει ξαναγίνει αυτό; Γιατί δεν μιλάτε για την Ευρωλίγκα, που εμείς φωνάζαμε πέρυσι; Έχετε καμία παρέμβαση στην διαιτησία στην Ευρωλίγκα; Τους λέτε θέλουμε μόνο Σλοβένους ή μόνο Κροάτες ή μόνο Ρώσους; Λέτε δεν θέλουμε αυτούς ή θέλετε εκείνους; Σε ποια λίγκα του κόσμου έχει ξαναγίνει; Πού έχει ξαναγίνει να λέει ομάδα στο ημίχρονο φεύγω γιατί με αδικούν; Για αυτό υπάρχουν και οι νόμοι. Και θέλετε να μας πείτε ότι είστε οι αδικημένοι; Γιατί σε ένα ματς, όπου δεν ακούμπησε την μπάλα ο Ολυμπιακός, θεωρείτε ότι αδικήθηκε δύο φορές; Και μας απειλείτε ότι δεν θα ξανακατέβετε; Πες τε τα στην COSMOTE, που σας δίνει τα λεφτά και στους παίκτες σας, που τους χρωστάτε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αντέδρασε λέγοντας: «Μάνο, ξεφεύγεις. Οι τοποθετήσεις σου είναι στα όρια της γελοιότητας. Δεν θα ξαναμιλήσεις ούτε για Κινέζους, ούτε για τίποτα. Εσύ εδώ έχεις ξαναπεί να παίξουμε με ξένους, όποιους θέλετε, φέρτε. Και το ύφος καρδιναλίων το έχεις εσύ. Το πρόβλημα δεν είναι το ματς του Κυπέλλου. Είναι η συγκεκριμένη κατάσταση. Με τη συγκεκριμένη κατάσταση, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Για την διαιτησία δεν είναι η πρώτη φορά, που μιλάμε».

Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από Προμηθέα, Κύμη και Άρη, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να σχολιάζει τη στάση τους λέγοντας «… δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έχουν τόση αγωνία για τον Ολυμπιακό».

Mε τα υπάρχοντα δεδομένα και από τη στιγμή που δεν προβλέπεται ορισμός ξένων διαιτητών από τους κανονισμούς, όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να διεξαχθεί το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο ΣΕΦ. Αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει, θα τιμωρηθεί με -6, ενώ την Πέμπτη εκδικάζεται από το ΑΣΕΑΔ η απόφαση για το πρώτο -6 μετά την αποχώρηση στο Κύπελλο (πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αρκετά πιθανό να μετατραπεί σε -1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ