Έντονες φήμες για την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα

Δε σταματούν στην Ισπανία οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει πίσω στη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα μάλιστα με τις καταλανικές «Sport» και «El Mundo Deportivo» δεν είναι απίθανο να ακούσουμε σύντομα νέα της πολυσυζητημένης μεταγραφής.

Ο Νεϊμάρ είχε φύγει από την καταλανική ομάδα και είχε πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν πριν δυο καλοκαίρια για το υπέρογκο ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Γάλλοι όμως δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση του, καθώς θεωρούν πως δεν έχει προσφέρει όσα προσδοκούσαν, ενώ μάλιστα είναι δυσαρεστημένοι και από την εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν πίσω αυτό το ποσό, αλλά οι εφημερίδες συνδέουν τη μεταγραφή με την υπόθεση του Φελίπε Καουτίνιο, αλλά και για το ενδιαφέρον των Γάλλων για τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ιβάν Ράκιτιτς. Μένει μόνο να δούμε ποιο σενάριο από όσα έχουν ειπωθεί θα υλοποιηθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ