Έντονος προβληματισμός για Γουέμπερ στον Ολυμπιακό

Δεν βγάζουν άκρη με τον Μπριάντε Γουέμπερ στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός μπορεί να φαίνεται δραστήριος εντός παρκέ, αφού ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ευρώπη κάνει ό,τι μπορεί για να φτιάξει το όνομά του μέσω των ερυθρόλευκων, όμως η αλλοπρόσαλλη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους ανθρώπους της ομάδας.

Οσο περνάει ο καιρός, η παρουσία του Γουέμπερ στο λιμάνι γίνεται ολοένα και πιο προβληματική. Τα νυχτοπερπατήματά του έχουν πλέον εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο, με τον ο 26χρονος γκαρντ να εμφανίζεται συχνά αργοπορημένος στις προπονήσεις! Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι δεν στάθηκε ικανό να του αλλάξει τις βραδινές συνήθειες και πλέον η κατάσταση φαίνεται ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Με τον Ολυμπιακό να έχει ξεμείνει από γκαρντ, ο Γουέμπερ συνεχίζει να μένει εκτός προπονήσεων «κρεμώντας» ουσιαστικά την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι ενώ ξέρει ότι πέρα από τους Σπανούλη-Στρέλνιεκς θα απουσιάσει και ο Γκος. Τη μία ισχυρίζεται ότι έχει ενοχλήσεις, χωρίς πάντως να προκύπτει από πουθενά κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και την άλλη λέει ότι η γιαγιά του είναι άρρωστη και κλαίει στα αποδυτήρια. Με λίγα λόγια έχει χαθεί κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο Γουέμπερ ήρθε πριν από δύο μήνες στον Ολυμπιακό με ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο το οποίο φυσικά έχει πληρωθεί στο ακέραιο. Η συμπεριφορά και οι παροχές των Πειραιωτών προς το πρόσωπό του είναι κάτι παραπάνω από άψογες, όμως εκείνος αδυνατεί να συνεργαστεί και να φερθεί ως επαγγελματίας. Όλα αυτά φυσικά βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον του στην ομάδα και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ