Έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γκουστάβο Μάια

Η ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, Γκουστάβο Μάια. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου πιστεύει στην μεταγραφεί του πελάτη του στους Καταλανούς, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Το ποσό που ενδέχεται να ξοδέψει η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο έχει περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου, ώστε να παραμείνει το ποσό σε χαμηλά επίπεδα.

Ο ατζέντης του 19χρονου επιθετικού, Ντανίλο Σίλβα ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είμαστε σίγουροι ότι η Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσει την αγορά. Έχει ήδη υπάρξει μια επαφή και ο Μάια έχει ήδη ξεκινήσει ισπανικά μαθήματα, για να προετοιμάσει τον εαυτό του περισσότερο. Και άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν είχε ποτέ αμφιβολίες, πάντα ήθελε να πάει στη Βαρκελώνη. Παρά τα όσα είπε ο μάνατζερ του παίκτη, η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την υπογραφή της 19χρονου Βραζιλιάνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ