“Σήκωσε μανίκια” ο Μέξας στον ΠΑΟΚ, αδικαιολογήτως απων ο Σμίθ

Η εποχή του Κώστα Μέξα ξεκίνησε και επίσημα στον ΠΑΟΚ με τον ‘Ελληνα προπονητή να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Τον ΠΑΟΚ τον περιμένει δύσκολος δρόμος αλλά ο κόουτς Μέξας είναι αισιόδοξος ότι με σωστή και πολύ δουλειά η ομάδα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία και να παραμείνει στην Α1 και τη επόμεη χρονιά.

Από το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας απουσίαζε χωρίς λόγο ο Άνταμ Σμίθ ο οποίος αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το επίσημο σαίτ της ομάδας:

Έπιασε δουλειά ο Κώστας Μέξας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σήμερα στο γήπεδο και με την καθοδήγηση του Κώστα Μέξα, η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και ενόψει της συνέχειας της EKO Basket League.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».

Από την σημερινή προπόνηση ήταν αδικαιολόγητα απών ο Adam Smith. Ο Αμερικανός γκαρντ, ειδοποιήθηκε, μέσω των εκπροσώπων του, ώστε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (12/2) για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της με δύο προπονήσεις την Τρίτη (11/2), ενώ το Σάββατο (15/2) θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ