Έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού το Περιστέρι!

Το Περιστέρι πέτυχε μεγάλη νίκη με 80-72 του Παναθηναϊκού στο στο κεκλεισμένων των θυρών «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 21η αγωνιστική της Basket league.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έσπασε το αήττητο ρεκόρ των πρωταθλητών Ελλάδας μετά από 70 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια)!

Oι «πράσινοι» ξεκούρασαν τον Καλάθη και τον Λοτζέσκι αφήνοντας τους εκτός αποστολής, ώστε να τους ξεκουράσουν για το ματς- τελικό στο ΟΑΚΑ επί της Μπούντουτσνοστ. Εκτός από την δημιουργία, πλήρωσαν την αστοχία τους στα τρίποντα (2/15) και στις βολές (16/23).

Για το Περιστέρι ξεχώρισαν ο Μπέντιλ που έκανε τα μέγιστα στη ρακέτα με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, και ο Στίβεν Γκρέι που έδωσε ρεσιτάλ από την περιφέρεια (27π., 4/7τρ.), από την ομάδα του Πιτίνο διασώθηκε ο ΝτεΣόν Τόμας με 15 πόντους.

Το Περιστέρι επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις, σημείωσε ρεκόρ 14-7 και βρίσκεται με τριπλή ισοβαθμία με τους ΠΑΟΚ και Προμηθέα στην τέταρτη θέση.

Δεκάλεπτα: 20-23, 36-45, 55- 60,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ