Έσπασε το ρόδι ο Παναιτωλικός

Για την 6η αγωνιστική ο Παναιτωλικός πήρε την νικη με 2-1 επί του Λεβαδειακού.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και άσκουσε πίεση στην άμυνα του Λεβαδειακού. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους  τελική προσπάθεια  με τον Σαβαντογκό να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα τα καναρίνια είχαν καλή στιγμή αλλά πριν πλασάρει ο Καμαρά, ο Παντελιάδης όμως με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η ομάδα του Δέλλα πάτησε το γκάζι και απειλούσε τον Επασί χωρίς αποτέλεσμα . Στο 43΄η ομάδα του Μάντζιου πέτυχε γκολ με τον Μαρκόβσκι, όμως ο Σέρβος  έκανε επιθετικό φάουλ στον Μαρινάκη. Το 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 49΄ προηγήθηκαν με το τυχερό γκολ του Έρικσον. Στην συνέχεια του αγώνα ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς  αποτέλεσμα. Το 2-0 το σημείωσε ο Μοράρ  έπειτα από ωραία ενέργεια κα ασίστ του Καμαρά, ο Ρουμάνος πέτυχε το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα. Όσο περνούσαν τα λεπτά τα καναρίνια πίεζαν για το τρίτο γκολ, όμως ο Μοραρ έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα.  Η  ομάδα της  Βοιωτίας έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Νανγκίς στο 64΄.

Στο 86΄ Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 με τον Σαβαντογκό μετά από ωραία προσωπική ενέργεια.  Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους Αγρινιώτες να περνούν σημαντικό τρίποντο .

Πλέον ο Παναιτωλικός είναι 7 η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός είναι στην 13η θέση με 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων  :

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Μαλής, Ρότσα, Έρικσον, Πάουλο, Μάζουρεκ  (66′ Ουίλιαν), Μοράρ, Ντίας (84′ Μανά), Καμαρά (75′ Λουσέρο).

Λεβαδειακός : Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (65 Ομο), Σουμπίνιο (64′ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι (75′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Νανγκίς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ