Έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Βαλένθια

Στο δεύτερο ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι, η Μπέτις υποδέχτηκε την Βαλένθια στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (2-2), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με 2-0 με τα τέρματα των Λόρεν Μορόν και Χοακίν, με τις νυχτερίδες να καταφέρνουν να φέρουν το ματς στα ίσα με τους Τσερισεφ και Γκαμέιρο.

Στο Μεστάγια, θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι.

Ο αγώνας:

Ενώ η Μπέτις είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, η Βαλένθια ανέβασε ρυθμούς. Στο 15′, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με το κερδισμένο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

Στο 23′, ο Κανάλες επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

Η Βαλένθια δημιούργησε φάσεις πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, χωρίς να βρει δίχτυα.

Οι δύο πλευρές είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, μέ την Μπέτις να το καταφέρνει στο 45′. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και ο Λόρεν πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Βαλένθια δημιούργησε ευκαιρίες και στο 51′, έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τους γηπεδούχους να στέλνουν την μπάλα κόρνερ.

Ωστόσο, η Μπέτις έφτασε στο 2-0 με τον Χουακίν. Στο 55′, ο Ισπανός ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντάς την απευθείας στον τερματοφύλακα. Παρόλο που απέκρουσε, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, με τον διαιτητή να μετρά το γκολ και έγινε το 2-0 για την Μπέτις.

Η Βαλένθια πίεσε, στην προσπάθειά της να μειώσει κάτι που έγινε στο 70’. Ο Τσερίσεφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή κοντά στο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-1.

Οι δύο ομάδες έφταναν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους για να σημειώσουν ακόμα ένα γκολ. Οι “νυχτερίδες” έφτασαν κοντά στο γκολ στο 89′, όταν ο Τσερίσεφ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε την κεφαλιά αλλά πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Γκαμειρό. Στο 90+2′, βρέθηκε στην περιοχή και πήρε την πάσα από τον Ροντρίγκο για να κάνει το τελικό 2-2.

 

Κίτρινες: 15′ Φίρπο – 52′ Ροντρίγκο, 65′ Σολέρ, 73′ Παρέχο

Μπέτις: Ρόμπες, Σίντνει, Μπάρντρα (Γκαρσία 11′), Μάντι, Φίρπο (Γκερέρο 80′), Γκουαρδάδο, Καρβάλιο, Χουακίν, Κανάλες, Λο Σέλσο, Λορέν (Χεσέ 78′)

Βαλένθια: Ντόμενεκ, Πιτσίνι, Γκαράι, Γκαμπριέλ, Γκάγια, Σολέρ (Βας 79′), Κοκλίν (Κοντογκμπιά 58′), Παρέχο, Τσερίσεφ, Ροντρίγκο, Μίνα (Γκαμέιρο 58′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ