Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ντε Χέα η Παρί

Οι πρωταθλητές Γαλλίας αναμένεται να αποδεσμεύσουν τον Μπουφόν και επιθυμούν να αποκτήσουν έναν γκολκίπερ παγκόσμιας κλάσης, τον οποίο βλέπουν στο πρόσωπο του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο 28χρονος πορτιέρε έχει δείξει τεράστια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και αν μη τι άλλο αποτελεί αξιόπιστη λύση κάτω απ τα γκολπόστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι συζητήσεις της διοίκησης των «Κόκκινων Διαβόλων» με τον Ντε Χέα για ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει», μετά την απόρριψη πρότασης πενταετούς διάρκειας (350 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα) από την πλευρά του παίκτη.

Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρετά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που έδωσε το παρών σε 25 εμαφνίσεις στην πρώτη του και τελευταία – όπως φαίνεται – χρονιά στο Παρίσι. Παράλληλα, ο Αρεολά προορίζεται για αναπληρωματικός, σε περίπτωση που καταφέρουν οι Παριζιάνοι να αποκτήσουν τον Ντε Χέα.

Μέχρι στιγμής το πιο δυνατό τους διαπραγματευτικό όπλο παραμένουν οι υψηλές απαιτήσεις του Ισπανού ως προς τις αποδοχές, τις οποίες μπορούν οι ίδιοι να καλύψουν.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε η Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Ντε Χέα με το υπάρχον συμβόλαιο, ρισκάροντας να τον χάσει σε 1-2 χρόνια χωρίς να εισπράξει κάποιο ποσό από μεταγραφή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ