Έτοιμος να πατήσει κορυφή ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (16.00, ΕΡΤ), για την 9η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Στο ντέρμπι κορυφής, οι δύο πρωτοπόροι θα λυσουν τις διαφορές τους, με τους Περιστεριώτες (20 π.) να θέλουν τη νίκη για να πατήσουν στην πρώτη θέση και να προσπεράσουν τον Δικεφάλο του Βορρά, που βρίσκεται δύο βαθμούς από πάνω τους (22π.). Να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο πρωτάθλημα.

Το έργο της ομάδας του Περιστερίου, σαφώς και δεν είναι εύκολο, καθώς θα έχει αρκετές απουσίες,συγκεκριμένα των Βασιλακάκη (τραυματίας), αλλά και των δανεικών από τον ΠΑΟΚ, Κουλούρη, Γιαννούλη και Χατζηισαϊα, λόγω της συμφωνίας που έχει, να μην αγωνιστούν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και οι τρεις είναι από τα βασικά γρανάζια του φετινού Ατρομήτου, αφού δεν έχουν χάσει αγώνα πρωταθλήματος.

Δυσαρέσκεια επικρατεί στη διοίκηση των δυτικών προαστίων, καθώς θα δουν Έλληνα διαιτητή (Τζήλος), καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για ξένο διαιτητή και πόσο μάλλον για βοηθό τον Χασάν Κουλα, ο οποίος είχε αδικήσει παλιότερα τον Ατρόμητο σε παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (καθαρό οφσάιντ του Πέλκα που το μέτρησε για γκολ)

Ο Νταμίρ Κάναντι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας και ανακοίνωσε την αποστολή.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ουγκράι, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ