Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Βαλένθια

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να αντιμετωπίζουν την Valencia στο ΣΕΦ την Τετάρτη (27/11, 19:30 Cosmote Sport 7HD), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν την ομάδα από την Ισπανία και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα αλλά και την διαφορά, που θα τους φέρει σε καλύτερη θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Παντελάκης έχει όλες τις αθλήτριές του στην διάθεσή του για το ματς της Τετάρτης και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποια θα «κόψει» από την 12άδα.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Valencia αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

O προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για το παιχνίδι: «Η πρώτη μας αναμέτρηση στην Ισπανία με την Valencia δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Βέβαια από εκείνο το παιχνίδι, έως και τώρα, έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ, έχουμε αποκτήσει την χημεία μας και είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που γίνεται. Απέναντι στην Valencia την Τετάρτη πρέπει να προσέξουμε τον έλεγχο του ρυθμού, την άμυνά μας κοντά στην ρακέτα και από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε και τη νίκη αλλά και την διαφορά την οποία χρειαζόμαστε για την συνέχειά μας στο Eurocup. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει στο ΣΕΦ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε για τα θετικό αποτέλεσμα».

Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Εβίνα Σταμάτη, τόνισε από την μεριά της: «Δεν θα κρυφτούμε. Σίγουρα δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στην Ισπανία, όμως αυτήν την στιγμή πρώτος στόχος είναι η νίκη. Θεωρώ ότι με τον φίλους της ομάδας μας στο πλευρό μας, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και την Τετάρτη να κατακτήσουμε και τη νίκη αλλά και μία καλή διαφορά».

Την ίδια στιγμή, η Τζάκι Γέμελος έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο:

 

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Valencia θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ