Έφτανε ένα για την Μπάγερν, εκκωφαντική εμφάνιση της Άουγκσμπουργκ

Η 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Η Μπάγερν Μονάχου δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Βέρντερ Βρέμης και παραλίγο να δώσει και πάλι την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ να την προσπεράσει. Ο Σούλε όμως ήταν αυτός που με δικό του τέρμα στο 75′ χάρισε τους τρεις υπερπολυτιμους βαθμούς στην Βαυαρική ομάδα.

Η Λεβερκούζεν είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της με αντίπαλο την Ουραγό Νυρεμβέργη όπου και την νίκησε εύκολα με 2-0.

Η Άουγκσμπουργκ του Σταφυλλίδη συνεχίζει τις εκκωφαντικές εμφανίσεις! Αυτή την φορά συνέτριψε με έξι τέρματα την Στουτγκάρδη του Δώνη. Ο πρώτος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ενώ ο δεύτερος μπήκε ως αλλαγή στο 45′.

Στον άλλο αγώνα της ημέρα η Μάινζ νίκησε με 3-1 την Φορτούνα του Ντίσελντορφ σε μία αναμέτρηση χάρμα οφθαλμού, με πλούσιο θέαμα και πληθώρα τελικών προσπαθειών και από τις δύο ομάδες!

 

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

 

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 1-0
(75’ Σούλε)

 

Λεβερκούζεν-Νυρεμβέργη 2-0
(61’ Αλάριο, 86’ Φόλαντ)

 

Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη 6-0
(11’ Κεντίρα, 19’ Χαν, 29’, 59’ Μαξ, 53’, 68’ Ρίχτερ)

 

Μάιντς-Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-1
(1’, 87’ Ματέτα, 67’ Ονισίβο – 19’ Λουκεμπάκιο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ