Έφτασαν για τον Ολυμπιακό Μπόλντγουιν και Χαπ

Στην Αθήνα για να περάσουν από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν με τον Ολυμπιακό, βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Ίθαν Χαπ.

Οι δύο Αμερικανοί έφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγα λεπτά πριν από τις 21:00 από τις ΗΠΑ μέσω Κωνσταντινούπολης.

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τις εγκαταστάσεις της καινούργιας τους ομάδας, αλλά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της.

Ο Ίθαν Χαπ δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας είμαι εδώ. Πέρασα τέσσερα χρόνια στο Ουισκόνσιν όπου έμαθα μπάσκετ εκεί και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και αισθάνθηκα αμέσως ότι αυτή είναι θα είναι η ομάδα μου», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και πρόσθεσε:

«Μπορώ να δημιουργήσω παιχνίδι γιατί μεγάλωσα ως γκαρντ γιατί έχω αυτήν τη δυνατότητα και γιατί μπορώ να λειτουργήσω με αυτό τον τρόπο από την θέση του σέντερ και να βοηθήσω εκεί».

Τέλος, επεσήμανε: «Έχω δει αρκετά βίντεο της ομάδας μου και το διαφορετικό που βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι παίζουν φυσικό μπάσκετ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Είδα και κάποια βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 110% των δυνάμεών μου σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι κάπου που μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να προσπαθήσω σκληρά και να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Μπορώ να φέρω αθλητικότητα στην ομάδα να είμαι ο πλέι μέικερ της και να είμαι ο ηγέτης της», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για το ότι θα υπάρξει συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: «Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, έχω ακούσει μόνο σπουδαία λόγια γι αυτόν, είναι Θρύλος και ανυπομονώ να παίξω δίπλα του».

Τέλος, μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους, επεσήμανε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θέλω να κερδίζω και αρνούμαι να χάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε να έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ