Έφυγε με το διπλό από τη Λάρισα ο Ατρόμητος

O Ατρόμητος πήρε το τρίποντο στο AEL Arena, νικώντας τη Λάρισα με 1-2, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Ουγκράι και Ούμπιντες, ενώ για τους “βυσσινί” ο Φατιόν με πέναλτι.

Σημαντική νίκη για τους Περιστεριώτες που πλησίασαν την εξάδα στο -1 (6η η Λάρισα με 19β) και βρίσκονται στην 9η θέση με 18β.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και κοιτάζει το επόμενο ματς με τη Λαμία στο Περιστέρι. Συνεχίζει την καλή παράδοση ο Ατρόμητος που τον θέλει να φεύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Λάρισα.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Περιστεριώτες, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ούμπιντες επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε, αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έκλεισε τους χώρους στην άμυνα του και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την ΑΕΛ. Σε μία από αυτές, στο 20ο λεπτό πέτυχε το 0-2. Ο Μανούσος έκανε την σέντραρε από τα δεξιά, με τον Καρανίκα να μην διώχνει σωστά και ο Ουγκράι μέσα από την περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Κρίστινσον, κάνοντας το 0-2.

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μέγερι. Μάλιστα κατάφερε να μειώσει στο 43′ σε 1-2 με πέναλτι του Φατιόν. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βέλλιου, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Φατιόν ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστοχώντας σε 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν τον Ατρόμητο, είχαν την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ώστε να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η υπεροχή τους ήταν “φλύαρη”, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν χώρο, με την ομάδα του Περιστεριου να κλείνει καλά τους διαδρόμους στην άμυνα του.

Στο 88′ ο Ασούμπρε υπέστη τράβηγμα σε προσπάθεια του και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να φεύγει νικητής με 1-2.

Κίτρινες: Φατιόν, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ασούμπρε – Μάντσον, Βέλλιος, Ρόσα

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Στάνκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Κάτσε, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ασούμπρε, Νούνιτς (70′ Μπούστος)

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Ουγκράι (53′ Ρόσα), Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Ανδρούτσος (76′ Μπαένα), Ούμπιδες, Μάντσον

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ