Έφυγε νικητής από τη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

 Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάρισα με 0-2 στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία πέναλτι κέρδισε στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Δώνη, όπου τα δύο ήταν εύστοχα. Τα τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχαν με πέναλτι ο Χατζηγιοβάνης (25′) και ο Μπουζούκης (90′). Στο 27ο λεπτό ο Παναθηναϊκός αστόχησε ο Χατζηγιοβάνης. Για την ΑΕΛ ο Κάτσε σκόραρε στο 61′, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Oι “πράσινοι” έφτασαν τους 34 βαθμούς και παραμένουν στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω από την ΑΕΚ. Η Λάρισα βρίσκεται στην 9η θέση με 24 βαθμούς.

Ο αγώνας

Στο 11ο λεπτό ο Γιόχανσον έκανε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός στο 22’ κέρδισε πέναλτι. Μάλιστα ο διαιτητής συμβουλεύτηκε και το VAR. Δυο λεπτά αργότερα το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος άνοιξε το σκορ του αγώνα για το Τριφύλλι.

Στο 27’ οι πράσινοι πήραν πάλι πέναλτι, καθώς ο Καρανίκας πάτησε τον Γιόχανσον. Με κακή εκτέλεση ο Χατζηγιοβάνης έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Κρίστινσον και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2.

Οι πράσινοι στο 49’ έχασαν καλή ευκαιρία με τον Ζαχίντ να βγάζει τη σέντρα στον Πούγγουρα, αλλά ο δεύτερος αστόχησε. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπούστο, αλλά έστειλε έξω τη μπάλα. Στο 56’ ο Ουάρντα σούταρε, αλλά έσωσε τους φιλοξενούμενους ο Διούδης.

Στο 61’ ο Κάτσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ΑΕΛ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 71’ με την κεφαλιά του Ζίζιτς, αλλά αστόχησε. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Παπάζογλου να προσπαθεί με κεφαλιά, χωρίς επιτυχία.

Ο Παναθηναϊκός στο 89’ κέρδισε πέναλτι και ο διαιτητής συμβουλεύτηκε ξανά το VAR. Ο Μπουζούκης το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την ομάδα του.

Κίτρινες: Μόρας, Καρανίκας, Γιόχανσον, Μιλοσάβλιεβιτς

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (46’ Μπούστος), Ζίζιτς, Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Κάτσε (64’ Βινίσιους), Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Ουάρντα, Παπάζογλου

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Νάγκι (60’ Ανουάρ), Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ