Έ”χ”ασε δικό του ματς ο Αστέρας

Σε ένα γεμάτο από φάσεις παιχνίδι, δύο πέναλτι και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα ο Αστέρας Τρίπολης δίκαια νιώθει αδικημένος από το τελικό 1-1 απέναντι στην Α.Ε.Κ. και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στις 29 του Γενάρη στο Ο.Α.Κ.Α.

Έντονο το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίρνουν αρκετά μέτρα μες τον αγωνιστικό χώρο και να είναι αρκετά απειλητικές προς τις αντίπαλες εστίες.

Στο 8ο λεπτό ο Ολιβέιρα χρίστηκε σκόρερ αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Το 1-0 ήρθε στο 20ο λεπτό από ένα απίστευτο γκολ του Κρέσπι. Η φάση ξεκίνησε σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Σίτο να αλλάζει το παιχνίδι για τον Μουνάφο. Ο Δεύτερος έβγαλε την σέντρα και ο Κρέσπι με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Τσιντώτα.

Στο 23′ ο Ολιβέιρα έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα στην μικρή περιοχή όπου σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 32′. Δύο λεπτά νωρίτερα(30′) σε μία αρκετά αμφισβητούμενη φάση και ύστερα από την συμβουλή του βοηθού ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο πάνω στον Λόπες. Η φάση ήταν αρκετά δύσκολη και δεν μπορούμε να κρίνουμε εύκολα αν ο μέσος του Αστέρα πατάει τον αντίπαλο του.

Την εκτέλεση ανέλαβε επιτυχημένα ο Ολιβέιρα. Ο Παπαδόπουλος διάλεξε την σωστή γωνία όμως δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Βέρντε νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο ενώ ο Οικονόμου έσωσε την εστία της ομάδας του από ένα σίγουρο γκολ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Αστέρα μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για γκολ στην εστία του Τσιντώτα.

Σε αντεπίθεση του Αστέρα από τα δεξιά ο Λουίς Φερνάντεθ να ανατράπηκε μες την μεγάλη περιοχή από τον Τσιγκρίνσκι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει προ κενής εστίας.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες στο 70′, ο παίκτης που δεν είχε χάσει πέναλτι φέτος, όμως σήμερα έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73′ η Ένωση απείλησε με απευθείας εκτέλεση του Βέρντε όμως Παπαδόπουλος με τρομερή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με το 1-1 να παραμένει και το τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας μία πικρία στις τάξεις του Αστέρα.

Αρκετά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία τόσο για το πέναλτι αλλά όσο και για τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Α.Ε.Κ. που περνούσαν ατιμώρητα δίχως κίτρινη κάρτα. Ακόμα ένα σημείο διαμαρτυρίας είναι ότι ο διαιτητής δεν άφηνε το παιχνίδι να εξελιχθεί μη δίνοντας πλεονέκτημα όποτε χρειαζόταν.

Η επαναληπτική αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 29 του Γενάρη και ώρα 19:00 στο Ο.Α.Κ.Α.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα(62′ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο(55′ Χαουρέγκι), Κρέσπι(83′ Μπ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Α.Ε.Κ.(Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο(82′ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης(71′ Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα(81′ Κλωναρίδης).

Κίτρινες κάρτες: Σίτο(23′), Μουνάφο(32′), Ριέρα(41′), Ιγκλέσιας(64′), Σουάρεθ(66′)/Αλμπάνης(12′), Τσιγκρίνσκι(70′).

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητής: Ευστάθος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας)

Τέταρτος: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

 

“Μικρά-μικρά από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”:

-Παρά τον παγερό καιρό και ότι είναι εργάσιμη ημέρα, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου περίπου 2500 φίλοι του Αστέρα.

-500 εκδρομείς φίλοι της Α.Ε.Κ. έδωσαν το παρών.

-Οι παίκτες του Αστέρα βγήκαν με φανέλες συμπαράστασης στο πρόσωπο του άτυχου Ενέκο Καπίγια ο οποίος αναμένεται να χειρουργηθεί και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα οι φανέλες έγραφαν: “FUERZA ENEKO”.

-Οι Tigers ύψωσαν και αυτή πανό αναγράφοντας “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕΝΑΤΑ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ