(Έ)χασαν άδικα ένα δικό τους παιχνίδι

Ένας πολύ καλός, αλλά ακόμη περισσότερο άτυχος Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αυτή να είναι η πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Σκόρερ ο Γιάγκος Βούκοβιτς με αυτογκόλ, ενώ οι τελικές συνολικά ήταν 23-4!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και για τα πρώτα 15 λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στη συνέχεια, για λίγο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, βγήκε μπροστά και έκανε κάποιες ευκαιρίες, που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Γιαννιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε πραγματικά την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο (15 τελικές έναντι μίας!), αλλά με ένα λάθος του Βούκοβιτς, ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε τη νίκη. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών, με μοιραίο της βραδιάς τον Χασάν.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος, ούτε και πιο αποτελεσματικός, αλλά με τη βοήθεια ενός αυτογκόλ πήρε τη νίκη.

Μόλις στο 2’ ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά από κάπως πλάγια θέση μετά από φάουλ του Φορτούνη και ο Πασχαλάκης έδιωξε, με τον Βούκοβιτς να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να κάνει άψυχο σουτ που απομακρύνθηκε.

Στο 22’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Μεριά πήρε την κεφαλιά δίχως να έχει καλή ισορροπία και η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.

Στο 32’ δυνατό σουτ του Χασάν, που έδιωξε ο Πασχαλάκης σε κόρνερ.

Στο 37’ ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ο Μπίσεσβαρ ήταν οφσάιντ.

Στο 49’ ήρθε η ψυχρολουσία. ο Βιεϊρίνια έμεινε εντελώς ανενόχλητος από τ’ αριστερά, έκανε δυνατή σέντρα, ο Γιαννιώτης δεν έδιωξε καλά και ο Βούκοβιτς που είχε χρόνο να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Στο 54’ ο Ποντένσε έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, έστρωσε στον Φορτούνη που με χαμηλό σουτ νικήθηκε από τον Πασχαλάκη. Αιφνιδιάστηκε ο Χριστοδουλόπουλος στη συνέχεια, με εξουδετερωμένο τον Πασχαλάκη και μπόρεσε να κάνει μόνο ένα γύρισμα, αντί να τελειώσει τη φάση. Ενώ στο 59’ έγινε ένα συρτό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη που ήλεγχε την κατάσταση.

Στο 62’ ο Ποντένσε έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και σέντραρε, αλλά ο Χασάν δεν είχε καλή ισορροπία και έπιασε άσχημα την κεφαλιά. Ο Λάζαρος πίσω του είχε πολύ καλύτερη θέση.

Στο 73’ μετά από προσπάθεια του Ποντένσε, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι, με τον διαιτητή να μην δίνει κάτι.

Στο 75’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Μεριά από κοντά έπιασε μια άστοχη κεφαλιά.

Στο 84’ μετά από την εκτέλεση φάουλ, μετά από κεφαλιά του Γκιγέρμε, ο Χασάν δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει.

Στο 90’ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Χασάν βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι, σούταρε, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε και στο ριμπάουντ ο Γκερέρο σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια.

Στο 97′ ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Χασάν να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να πηγαίνει ακριβώς δίπλα από το δοκάρι.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στα ματς με Μίλαν και ΑΕΚ, αμφότερα εκτός έδρας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82′ Γκιλιέρμε), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (69′ Γκερέρο), Φορτούνης (82′ Φετφατζίδης), Χασάν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84′ Τόσκα), Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός (72′ Βέρνμπλουμ), Πέλκας (58′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ