Έχει δεύτερη ευκαιρία

Την νίκη ,που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα όσον αφορά ποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο φαιναλ-φορ της ευρωλίγκας, ψάχνει απόψε(19/4,22:15, NovaSports) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 2 της σειράς και ψάχνουν για το “μπρέικ” και την ισοφάριση

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο μπορεί την Τετάρτη να μην κατάφεραν να “σπάσουν” την έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης ωστόσο με την εμφάνιση τους άφησαν υποσχέσεις ότι αυτό μπορεί να γίνει και απέδειξαν οτι η Ρεάλ έχει αδυναμίες και αυτές θα χτυπήσουν.

Ο Αμερικανός προπονητής της ομάδας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και για αυτό τόνισε ότι η συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο είναι το βασικό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ισοφάριση και στο 1-1. Στα αγωνιστικά η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης αφού άπαντες πλην φυσικά του Νίκου Παππά βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ θα αναζητήσει την νίκη και το 2-0 ώστε να πάει στην Αθήνα με πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και για αυτό ο Πάμπλο Λάσο ζήτησε η ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε στo Game 1. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σέρχιο Γιούλ για τον οποίον γίνεται μάχη να προλάβει τις αναμετρήσεις της Αθήνας.

Αυτή θα είναι η αναμέτρηση νούμερο 26 για τις δύο ομάδες με τη Ρεάλ να προηγείται με 15-10 και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να αναζητάει την πιο σημαντική εκτός έδρας νίκη του κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:00 διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόσερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ