Έχει εκτοξεύσει την δημοτικότητα της Γουλβς ο Ραούλ Χιμένεθ

Από το 2018 που ο Ραούλ Χιμένεθ εντάχθηκε στους Λύκους,  η Γούλβς έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους της Premier League έξω από την Αγγλία.

Mετά την άφιξη του Χιμένεθ, οι λύκοι είδαν την δημοτικότητα τους να έχει αυξηθεί στο πενταπλάσιο κυρίως σε νέους οπαδούς στο Μεξικό. Άλλη μια έξυπνη κίνηση από τους λύκους ήταν να βγάλουν μια πράσινη τρίτη φανέλα – παρόμοια με εκείνη της εθνικής ομάδα του Μεξικού.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Γούλβς,  Russell Jones, δήλωσε σε συνέντευξή του στο The Athletic, ότι εξαιτίας του 28χρονου, ο σύλλογος έχει κερδίσει περισσότερους οπαδούς στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σε χώρες όπως το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τα χρώματα μας είναι μοναδικά και επίσης έχουμε έναν λύκο ως σύμβολο μας, έτσι το λογότυπό μας είναι πολύ ισχυρό. Προσωπικά πιστεύω ότι ως μάρκα, είναι το πιο ισχυρό σε ολόκληρη την Premier League. Το πράσινο σχέδιο για την τρίτη φανέλα ήταν απίστευτο. Ήταν επίσης κάτι διασκεδαστικό για εμάς γιατί ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να συνδεθούμε με τους νέους οπαδούς μας στο Μεξικό. Ποτέ δεν είπαμε ότι ήταν η φανέλα  του Μεξικού αλλά μοιάζει πολύ με τα χρώματα της εθνικής ομάδας τους»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ