Ήθελε να φέρει τον Φαλκάο στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μπέκαμ

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δέχτηκε πρόταση από το MLS. Σύμφωνα με το FootMercato, η Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας του παλαίμαχου Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενδιαφέρθηκε για τον Κολομβιανό, ο οποίος απέρριψε την πρόταση.

Το αμερικάνικο πρωτάθλημα εξελίσσεται συνεχώς. Αρκετά αστέρια έχουν δοκιμάσει την τύχη τους εκεί. Πίρλο, Κάρλος Βέλα και πολλοί άλλοι.

Ένας από τους τελευταίους που δέχτηκαν κλήση από το MLS, σύμφωνα με το Footmercato, ήταν ο Φαλκάο. Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε σε επαφή με τον Φαλκάο για να του κάνει πρόταση, καθώς τον ήθελε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Φαλκάο δεν το σκέφτηκε πολύ. Ο Κολομβιανός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απέρριψε την πρόταση του Μπέκαμ.

Ο Φαλκάο εξήγησε στον Άγγλο πως θέλει να συνεχίσει στην Γαλατασαράι, την τωρινή του ομάδα. Είναι άνετος εκεί και, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει στο μυαλό του το MLS.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ