Ήρεμο απόγευμα είχε το σύνολο του Λάμπαρντ

Για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι πήρε την νίκη με 1-2 από την Γουότφορντ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ.

Στο πρώτο μέρος η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 5’ με δράστη τον Τάμι Έιμπραχαμ- για τον Άγγλο είναι το ένατο γκολ στην σεζόν-την ασίστ την έβγαλε ο Ζορζίνιο. Στην συνέχεια οι μπλε πίεζαν για δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Οι γηπεδούχοι που είχαν δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση το μόνο που κατάφεραν ήταν ένα σουτ του Ντεουλοφέου στο 38’.  Oι Λονδρέζοι απάντησαν με το σουτ του Μάουντ που απέκρουσε ο Φόστερ με την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι. Τα 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στην επανάληψη οι σφήκες απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Γκρέι ύστερα από την πάσα του Ντελοφέου στο 47’. Ο Μάουντ απάντησε στο 49’ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η Τσέλσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στριμώχνοντας αρκετά την άμυνα της Γουότφορντ. Στο 55’ ο Πούλισικ σημείωσε από κοντά το 0-2 μετά το γκολ η ομάδα του Λάμπαρντ πίεζε για το 3-0, αλλά στο 76’ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι, όταν κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Ντεουλοφέου  ο διαιτητής αν και έδειξε συνέχεια του ματς, το VAR είχε άλλη άποψη με αποτέλεσμα ο Ντεουλοφέου να μειώσει από τα έντεκα στο 80’ και να αγχώσει τους μπλέ οι οποίοι διαχειρίστηκαν άρτια το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος .

Πλέον η Τσέλσι είναι στην 3η θέση με 23 βαθμούς και ευελπιστεί σε ήττα της Λέστερ από την Κρίσταλ Πάλας αύριο, ενώ η Γουότφορντ συνεχίζει να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ