Ήρθε η ώρα να περάσει στην επίθεση ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης σχολιάζει τις εξελίξεις στον Ηρακλή, και περιμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων από τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη σχετικά με τα χρέη που δημιούργησε ο προηγούμενος μεγαλομέτοχος, Σπύρος Παπαθανασάκης. 

 

Τα πράγματα δεν οδεύουν καλά για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλής, καθώς ακόμα για ακόμα μια εβδομάδα ο  ποδοσφαιρικός ημίθεος δεν θα έχει στην διάθεση κανέναν ποδοσφαιριστή από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Βασιλειάδης διατυμπάνιζε σε ραδιόφωνο της πόλης , ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπόσχεται λύση, και το θέμα είναι πως όλα αυτά οδηγούν σε φιάσκο, πράγμα το οποίο σφίγγει την θηλιά στην διοίκηση Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν νιώθουν σκασμένοι, πόσο μάλλον η ίδια η διοίκηση που περιμένει το ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού. Και δεν αποκλείεται αυτή η καθυστέρηση να φτάσει ακόμα και στο σημείο να χαλάσουν ακόμα και τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τομ Παπαδόπουλος θα είναι σήμερα στην Θεσσαλονίκη ώστε να τρέξει άμεσα το θέμα, γιατί και ο ίδιος δυσκολεύεται , και περιμένει μέσα στην εβδομάδα την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Εάν δεν γίνουν και αυτή την εβδομάδα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου είχε πει: Τομ:– Μόνο η πολιτεία μπορεί να με αναγκάσει σε φυγή»

Έχω μακροπρόθεσμό σχεδιασμό και δεν έχω μάθει να χάνω. Έχω πέντε εταιρείες στις ΗΠΑ και είναι όλες στην κορυφή. Αυτό που θέλω να πετύχω στον Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο και απαιτεί πολυετές πλάνο. Μόνο αν δεν με στηρίξει η πολιτεία θα αναγκαστώ να φύγω. Αν δεν προστατέψει την προσπάθειά μου στην ομάδα».

«Αν δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις, θα δείτε έναν άλλο Τομ!»

«Περιμένω την υλοποίηση των δεσμεύσεων της πολιτείας, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, θα δείτε έναν άλλον Τομ! Δεν κερδίζουμε τίποτε με το να βγαίνουμε και να διαμαρτυρόμαστε στην παρούσα φάση. Ο Βασιλειάδης μας υποσχέθηκε μία χορηγία 300.000 ευρώ και ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, από το οποίο θα εξασφαλίζαμε περί τα 300-400.000 ευρώ και τελικά θα πάρουμε κάπου 40.000 ευρώ… Ας βρει τρόπο να καλύψει τη διαφορά η ίδια η πολιτεία…».

Στην πρώτη συνέντευξη του μεγαλομετόχου ειπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις, και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος.  Σαφέστατα όμως αυτή η καθυστέρηση έχει φέρει μεγάλο εκνευρισμό, και όπως προαναφέραμε, δεν αποκλείεται ακόμα και να γίνει έκταση συνέντευξη τύπου, αφού οι υποσχέσεις του καλοκαιριού δεν έχουν υλοποιηθεί, οπότε αυτές οι συζητήσεις είναι σαν να μην έγιναν ποτέ!

Οι επαφές υπάρχουν και είναι σε εξέλιξη, όμως ως πότε; Και μέχρι πότε θα υπάρχει αυτή η υπομονή; Μήπως πρέπει ο πρόεδρος του Ηρακλή να αντιδράσει εντελώς διαφορετικά; Η αμυντική στάση αυτή ίσως χαρακτηριστεί και φόβος, γιατί στον Ηρακλή εφαρμόζονται νόμοι- εφευρέσεις, και σε άλλους συλλόγους « Μάτια ερμητικά κλειστά»!

Ο κόσμος ζητάει δυναμισμό και αλήθειες…

Όταν ο κόσμος βλέπει αυτή την στάση, και αυτή την αναμονή, απλά χαρακτηρίζει την διοίκηση δικαίως ασυντόνιστη, αφού είδε ανθρώπους πρώτα απ’ όλα να παραιτούνται με πολλές αιχμές, και οι θέσεις αυτές δεν αντικαταστάθηκαν. Και πόσο μάλλον σε ένα ακόμα σοβαρότατο θέμα όπως είναι το ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού της ΠΑΕ.

Οι προσφυγές έρχονται η μία μετά την άλλη και η διοίκηση απλά κοιτάει την επόμενη. Πρέπει άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον θίασο υποσχέσεων.

Υ.Γ: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά για να βγεις στην επίθεση, πρέπει να ξέρεις και την θέση κ. Παπαδόπουλε. Δεν νομίζετε πως πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την αναμονή;

Υ.Γ 1: Μεγάλη προσοχή στον Διαγόρα στο μπάσκετ, γιατί έχει καλούς σουτέρ, και ίσως αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι.

Υ.Γ 2: Ψάχνουν «μπομπέρ» στο βόλεϊ, κάτι βρήκαν, αλλά κοιτάνε και κάτι ακόμα καλύτερο.

Καλό κυανόλευκο Σαββατοκύριακο με νίκες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ