Ήταν ανώτερη αλλά τελικά ηττήθηκε

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ με 1-0 από την Λάρισα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην τελευταία εντός έδρας παράσταση της.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, την κατοχή και την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, ήταν ανώτερη καθ΄ολη την διάρκεια, όμως από μία στατική φάση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με τον Μπράλιτς. Η ΑΕΛ έψαχνε το τρίποντο που τελικά κατάφερε να κερδίσει, φτάνοντας τους 34 βαθμούς ενώ εξασφάλισαν και την παραμονή τους στην κατηγορία.

O αγώνας:

Η ΑΕΚ από την αρχή του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 5΄ο Πόνσε με δυνατό σουτ από την περιοχή απείλησε την εστία του Κρίστινσον, όντας αμαρκάριστος.

Στο 12΄η Ένωση είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Κλωναρίδη, σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Μπορεί η ΑΕΚ να είχε την κατοχή η Λαρίσα όμως ήταν αυτή που κατάφερε να βρει το γκολ στο 28΄ με τον Μπράλιτς. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Γιακιμόβσκι ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μπράλιτς που έγραψε το 0-1, καθώς ο Τσιντώτας δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα τελευταία λεπτά προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά η ΑΕΛ έβρισκε τις λύσεις και το ημίχρονο την βρήκε να προηγείται με 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γκάλο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Πόνσε βρήκε την μπάλα αλλά Κρίστινσον μπλόκαρε, κρατώντας ο «μηδέν» στην εστία του.

Αποφασισμένη για την νίκη μπήκε η ΑΕΚ έπαιζε στο μισό γήπεδο, βρήκε χώρους να επιτεθεί και στο 59΄ο Μπογέ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο κιπερ της ΑΕΛ έδιωξε σε κόρνερ.

Πολύ καλή στιγμή για την Ένωση με τον Πόνσε στο 82΄αλλά ο Mπράλιτς πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Μέχρι το τέλος του αγώνα αρκετές φόρες υπήρχαν επιτηδευμένες κινήσεις των παικτών τις ΑΕΛ προκειμένου να ροκανίσουν τον χρόνο και το υπέρ τους αποτέλεσμα.

 

Σκόρερ: 28΄ Μπράλιτς

Κίτρινες: Πόνσε / Ζίζιτς, Σετσέροβιτς, Ζίβκοβιτς,

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς(46΄Χούλτ), Κλωναρίδης(59΄ Μπακάκης), Κρίστιτσιτς, Αλέφ(70΄Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μπάλλας(71΄Ακόστα), Σικάβκα, Γιακιμόβσκι( 75΄Γκόλιας), Νούνιτς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ