Ήταν ανώτερη και πήρε τη νίκη

Η Παρί ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» κοντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε με 2-0 στη φάση «16» του Champions League.

Σκόρερ των Γάλλων ήταν οι Κιμπέμπε και Εμπαπέ και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς θα πρέπει να σφραγίσει το εισιτήριο στη ρεβάνς στο Παρίσι.

Παρά τις απουσίες των Νεϊμάρ και Καβάνι η Παρί Σεν Ζερμέν πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η μόνη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο 28’ ο Βεράτι έδωσε στον Ντράξλερ, αυτός με τη μία στον Εμπαπέ που βγήκε απέναντι από τον Ντε Χέα, όμως αστόχησε, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει.

Η ομάδα του Παρισιού συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 53’ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε το κόρνερ με τον Κιμπεμπέ να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και να πλασάρει, νικώντας τον Ντε Χέα για το 1-0.

Για δεύτερη φορά στο 61’ ο Ντι Μαρία εγινε αποδεκτης της μπάλας και δημιουργός και του δεύτερου γκολ της Παρί. Εκανε τη συρτή μπαλιά και ο Εμπαπέ πετάχθηκε κάνοντας το 2-0 για τους Γάλλους.

Στο επόμενο 5λεπτο, η Παρί είχε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως ο Ντε Χέα έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις σε τετ-α-τετ με τους Μπαπέ και Μπερνάτ.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας η Μάντσεστερ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πογκμπά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κίτρινες: Πογκμπά, Γιανγκ, Λίντελοφ, Ερέρα, Σο – Κιμπεμπέ, Ντράξλερ, Μπερνάτ, Ντάνι Άλβες

Κόκκινες: Πογκμπά (89΄ δεύτερη κίτρινη)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπεγί, Λίντελοφ, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Λίνγκαρντ(45+4 Αλέξις Σάντσες) , Πογκμπά, Μαρσιάλ(46’ Μάτα), Ράσφορντ(84’ Λουκακού)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Βεράτι, Ντράξλερ, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Ντι Μαρία, Εμπαπέ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ