Ήττα για την Παρί Σεν Ζερμέν από την Λυών με ανατροπή

Για την 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος η Λυών στο μεγάλο ντέρμπι νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 και η Νιμ έμεινε στο 1-1 με την Μονπελιέ.

Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1(Ντεμπελέ 33′, Φεκίρ 49′ – Ντι Μαρία 7′)

Η Λυών νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν με ανατροπή.
Η Παρί ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Ντι Μαρία στο 7ο λεπτό. Η Λυών ισορρόπησε αρχικά και έπειτα σκόραρε με τον Ντεμπελέ για το 1-1 στο 33′. Ο Φεκίρ έκανε την ανατροπή με πέναλτι που κέρδισε και ανέλαβε ο ίδιος στο 49ο λεπτό. Η Λυών έφτασε τους 43 πόντους και την τρίτη θέση ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν παρέμεινε πρώτη με 56 βαθμούς και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Νιμ – Μονπελιέ 1-1(Λαντρέ 2′ – Ντελόρτ 73′)

Ένα βαθμό μοιράστηκαν Νιμ και Μονπελιέ στην έδρα της πρώτης.
Η γηπεδούχος, Νιμ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς στο ματς με το τέρμα του Λαντρέ μόλις στο 2ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Σαβανιέ. Η Μονπελιέ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τέρμα του Ντελόρτ στο 73′ μετά από την τελική πάσα του Λαμπόρντε. Η Νιμ έφτασε τους 30 βαθμούς και την 11η θέση ενώ η Μονπελιέ βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης με 36 πόντους και την 5η θέση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ