Ήττα και τέταρτος ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Τενερίφη είχαν ήδη πάρει αυτό που ήθελε η καθεμία πριν από το τζάμπολ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διεκδίκησαν και οι δύο τη νίκη. Οι Ισπανοί ήταν αυτοί που τα κατάφεραν με το τελικό 77-85 κερδίζοντας τη μάχη των ριμπάουντ και με σημείο αναφοράς στο δεύτερο μισό τον Κόλτον Άιβερσον.Η Τενερίφη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 12-2 και τη μία ήττα της να την χρωστάει στην ελληνική ομάδα, που τερματίζει στην 4η θέση με ρεκόρ 8-6.

Ελεύθερο παιχνίδι και ντέρμπι μαζί στην εξέλιξη του στο πρώτο ημίχρονο στην Πυλαία. Εκεί όπου το +6 των Ισπανών στην αρχή του αγώνα (2-8, 3’10’’) ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε είτε η μία, είτε η άλλη ομάδα. Πέντε φορές άλλαξε χέρι το προβάδισμα και τέσσερις ισοπαλίες κατέγραψε η στατιστική στο εικοσάλεπτο.

Ο Τσους Βιδορέτα «φόρτωσε» παιχνίδι στη ρακέτα του με τον Κόλτον Άιβερσον, στέλνοντας τη διαφορά στο +10 για πρώτη φορά (40-50, 24’35’’). Ο ΠΑΟΚ απάντησε με πίεση και καλύτερη άμυνα, που τον βοήθησε να επιστρέφει (59-58, 30’50’’) με Κόνιαρη και Γκάρετ.

To 64-61 (32’10”), έγινε 64-67 (33′) και 69-79 (38′) με τρίποντο του Φεράν Μπάσας να δίνει ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι, που έκλεισε με το 77-85.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ