Ίντερ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για Τίμο Βέρνερ

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας, εξετάζεται από την Ίντερ καθως τον έχουν ως κορυφαίο στόχο τους σε περίπτωση που ο Λαουτάρο Μαρτίνες  πωληθεί στη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με τον Αργεντινό, παρόλο που δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Λαουτάρο έχει ρήτρα αποδέσμευσης 111 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ίντερ θα πληρώσει 90 εκ. ευρώ και ένας από τους Νέλσον Σεμεδο, Τζούνιορ Φίρπο ή Τοντιμπό θα γίνει κάτοικος Ιταλίας.

Για τον Λαουτάρο οι «Καταλανοί» είχαν κάνει πρόταση 80 εκατ. ευρώ -αλλά κρίθηκε πολύ χαμηλή από τους «νερατζούρι» – Αυτό έκανε τους Ιταλούς εξετάσουν πιθανές λύσεις για αντικαταστάτες με τον Βέρνερ να είναι στην κορυφή της λίστας , ο οποίος έχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ.

Βέβαια Γερμανικά δημοσιεύματα  αναφέρουν  πως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενταχθεί στην κούρσα για τον 24χρονο επιθετικό, αν και πιστεύεται ότι ο διεθνής  θα προτιμούσε να μετακομίσει στο «Ανφιλντ» και  στην Λίβερπουλ.

Από την άλλη η Ίντερ είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να αποκτήσει τον επιθετικό, αν και οι συνομιλίες πιθανότατα δεν θα ξεκινούν μέχρι να αποφασιστεί το μέλλον του Λαουτάρο – με την Ίντερ και την Μπαρτσελόνα να αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ