Αίτημα για αλλάγη της έδρας της έδρας με Αρμάνι έκανε ο Ολυμπιακός

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στη γειτονική Ιταλία έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς ολόκληρη σχεδόν η χώρα έχει μπει σε “καραντίνα” λόγω του Κορονοιού.

Στην εξίσωση αυτή έχει μπει και η αναμέτρηση της Αρμάνι με του Ολυμπιακού για την ευρωλίγκα η διεξαγωγή της οποίας βρίσκεται στον “αέρα” καθώς έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις από και προς το Μιλάνο.

Ήδη η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αίτημα που έκανε στην ευρωλίγκα ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης ή τη διεξαγωγή της σε ουδέτερη έδρα και πόλη με επικρατέστερες τη Ρώμη ή τη Γένοβα πόλεις οι οποίες είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης και διαθέτουν γήπεδο για να διεξαχθεί αγώνας της ευρωλίγκας.

Σε περίπτωση που η αναμέτρηση γίνει τελικά σε άλλη χώρα τότε η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση ήταν να γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου όπως ακριβώς έγινε και αυτή μεταξύ της Αρμάνι και της Ρεάλ, αλλά πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Βέβαια αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι η δημόσια υγεία και καμία αναμέτρηση ή αθλητική διοργάνωση δεν είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές, όποτε όποια απόφαση και αν παρθεί θα γίνει με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και των αποστολών των ομάδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ