Αγιασμός στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αγιασμό πραγματοποίησε η ομάδα του Άρη χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγο πριν την απογευματινή της προπόνηση.

Η προπόνηση που έγινε στην συνέχεια ήταν προγραμματισμένη στα πλαίσια της προετοιμασίας των «κιτρίνων» για τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού την Πέμπτη (25/7, 21:30).

Ο Ντάνιελ Λάρσον εντάχθηκε πριν από τρεις ημέρες στο πρόγραμμα της προπόνησης και προλαβαίνει οριακά την αναμέτρηση με τον κυπριακό σύλλογο. Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και ακολούθησε έντονο πρόγραμμα, αλλά τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Θα φανεί στην συνέχεια αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, παρόλο που ο Σάββας Παντελιάδης τον έχει ήδη συμπεριλάβει στην αποστολή της Πέμπτης.

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη έχει ως εξής: “Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Μπρούνο Γκάμα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ