Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 0-2 από τον Βόλο στο Περιστέρι, για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν από το 22′ με 0-2 με τα δύο εύστοχα πέναλτι του Γκουαροτσένα, έχοντας και παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Τσαλμπούρης, ο οποίος υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι στο 11′ και στο δεύτερο πέναλτι κατά την εκτέλεση, ο Ισπανός έχασε την ισορροπία του, καθώς είχε δύο επαφές με την μπάλα και κακώς μετρήθηκε.

Ο Ατρόμητος κράτησε στη συνέχεια και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 70ο λεπτό, όταν ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτης με την αποβολή του Μπαλογιάννη και μάλσιτα η ομάδα του Γκαγιέγκο έμεινε και με εννιά παίκτες στο 82’.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κίτρινες: Ταλόσα, Στρούγγης, Γιακουμάκης – Φερνάντο, Κανταμούρο, Γκουαροτσένα, Μπαλογιάννης, Τσοκάνης, Μουνίθ

Κόκκινες: Καχίλα – Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (28’ Στρούγκης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης), Βέλλιος

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγκο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46’ Τόρες)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ