Αγωνία για Φριντέτ, χάνει το ματς με την Άλμπα

Ενός κακού μύρια έπονται, καθώς δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η οδυνηρή-ήττα αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Προμηθέα αλλά ήρθε να προστεθεί στο ‘ήδη βαρύ κλίμα και ο τραυματισμός του Τζίμερ Φριντέτ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας χτύπησε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια της αναμέτρησης στερώντας έτσι από το “τριφύλλι” μία πολύτιμη επιθετική λύση στο τέλος όταν η μπάλα έκαιγε.

Τα νέα για τους πρωταθλητές πάντως πάντως δεν είναι ευχάριστα για την κατάσταση του Φριντέτ καθώς ο παίκτης όπως έδειξαν οι εξετάσεις υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

‘Έτσι η συμμετοχή του στην εντός ‘έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα για την 8η αγωνιστική της ευρωλίγκα αποκλείεται, ενώ γίνεται αγώνας ώστε να προλάβει την δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν που να βρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ