ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Ξανθόπουλο

Η συνεργασία του Βασίλη Ξανθόπουλου και της ΑΕΚ έλαβε τέλος, ύστερα από δύο σεζόν. Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον πολύπειρο γκαρντ.

Δύο χρόνια κοινής πορείας που σημαδεύτηκαν και με την κατάκτηση τριών τίτλων, τερματίζουν για ΑΕΚ και Βασίλη Ξανθόπουλο που δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος (35 ετών, 1.88 μέτρα) μέτρησε 3 πόντους και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο στη Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Δύο χρόνια περάσαμε μαζί, αλλά μας φάνηκε σαν… αιώνας.

Ήταν τέτοιο το ταπεραμέντο του και τέτοια η λεβεντοσύνη του, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά του στη κοινή μας διαδρομή. Ήταν μία διαδρομή γεμάτη. Γεμάτη από συναισθήματα. Γεμάτη από εικόνες. Γεμάτη από τρόπαια.

Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του.

Η Οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Βασίλη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ