Αισιόδοξη η Τσέλσι για την απόκτηση του Τσίλγουελ

Παρόλο που το ποδόσφαιρο έχει διακοπεί λόγω κορονοιού, η Τσέλσι έχει αρχίσει να κάνει μεταγραφικά πλάνα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα θα γίνει με την σεζόν που διανύουμε, όμως απ’ότι φαίνεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος θα κυλήσει ομαλά.

Μια θέση που οι “μπλε” θα κοιτάξουν να ενισχύσουν είναι αυτή του αρίστερου οπισθοφύλακα, με το μέλλον των Αλόνσο και Έμερσον να μοιάζει ζοφερό.

Το όνομα του Άλεξ Τέγιες έχει αναφερθεί αρκετά, αλλά πριν από αυτό ακουγόταν εξίσου και του Τσίλγουελ, ο οποίος ήταν ο αναφερόμενος προτεινόμενος στόχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λονδρέζοι είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να πείσουν τον Τσίλγουελ να έρθει στην ομάδα τους, καθώς ο ίδιος ενδιαφέρεται να αλλάξει “παραστάσεις”.

Όπως και να ‘χει, αναφέρεται πως το εμπόδιο μπορεί να είναι το κόστος του Άγγλου διότι η Λέστερ θα ζητήσει παρόμοιο ποσό με εκείνο που είχε πουλήσει τον Μαγκουάιρ στην Γιουνάιτεντ, δηλαδή γύρω στις 80 εκατομμύρια λίρες.

Αυτό προφανώς θα βγάλει την Τσέλσι εκτός διεκδίκησης, εκτός αν αφεθεί το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης του ποσού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ