Ακόμα μία ήττα για τον Λεβαδειακό, κορυφή ο Ατρόμητος

Λεβαδειακός ηττήθηκε με 0-2 από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γηπεδο Λιβαδειάς, με τους Βοιωτούς να δέχονται ακόμη μία ήττα, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ.

Τα τέρματα της νίκης για τους φιλοξενούμενους τα πέτυχαν οι Βασιλακάκης και Ουγκράι.

H ομάδα του Μάντζιου έμεινε στους τρεις βαθμούς και στην 13η θέση, ενώ η ομάδα του Περιστερίου ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή με 13 π.

Ο αγώνας:

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές και οι δύο εστίες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, κυρίως λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 32’ με τον Κουλούρη, ο οποίος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, μετά από σέντρα, με την μπάλα να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού προσπάθησαν με στημμένες φάσεις να απειλήσουν την εστία του Μέγιερι, χωρίς επιτυχία. Στο 37’, ο Γιακουμάκης δέχτηκε την σέντρα από τον Αντιλεχού, αλλά ο αμυντικός του Ατρομήτου έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Το νερό, που υπήρχε στο γήπεδο, δεν βοήθησε τους παίκτες να ανεβάσουν ρυθμούς και το 0-0 έμεινε ως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκινημα του δευτέρου μέρους, στο 47’, ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, μετά από κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους και κάποιες σέντρες που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο.

Στο 64’, ο Ουγκράι διπλασίασε τα γκολ για τους Περιστεριώτες, με ένα σουτ στην αριστερή πλευρά του Επασί.

Ο Λεβαδειακός έκανε κινήσεις προς την αντίπαλη περιοχή, αλλά οι αμυντικοί του Ατρομήτου ήταν στην σωστή θέση για να τις ανακόψουν. Έτσι, οι Περιστεριώτες, με το ασφαλές 0-2, δεν δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα και έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ατρομήτο να φεύγει από την Λιβαδειά με το διπλό.

Κίτρινες: Όμο (66’)

Λεβαδειακός: Επασί, Παντελιάδης, Κρνέτα, Ζησόπουλος (Ιωαννίδης 82’), Τσαμπούρης, Όμο, Αντιλαχού, Φαβάρο (Σαβαντογκό 57’), Σουμπίνιο, Γιακουμάκης (Νανγκίς 65’), Μαρκόφσκι

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μπουσούλασιτς, Μάντσον, Καρασαλίσης, Βασιλακάκης (Ούμπιδες 90’), Ουγκράι (Μούγιακιτς 84’), Κουλούρης (Κωτσόπουλος 90+3’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ