Ακόμα μία ήττα για τους Βοιωτούς

Ήττα με 1-2 υπέστη η ομαδα του Λεβαδειακού, η οποία φιλοξένησε την Ξανθη  για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο φετινό διπλό της Ξάνθης. Έτσι, η ομάδα του Μάντζιου έμεινε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Ξάνθη έφτασε τους 12 με την νίκη της αυτή.

Στο πρώτο ημίχρονο και στο 37′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη να παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 45′ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπαξεβανίδης έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στους Ακρίτες.

Στο 50ο λεπτό είχαν νέα ευκαιρία οι Βοιωτοί για να ισοφαρίσουν, πάλι με τον Ιωαννίδη, ο οποίος σούταρε από πλάγια, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Στο 70′ ο Γέντρισεκ με πέναλτι έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το μόνο  που κατάφεραν οι Βοιωτοί ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 91′ με τον Σουμπίνιο. Για ακόμη μια φορά, η ομάδα του Λεβαδειακού αντέδρασε αργά, χωρίς να καταφέρνει να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κίτρινες: Μητρόπουλος 8′, Όμο 69′

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φρανσίσκο (Μαρκόφσκι 62′), Παντελιάδης (Στανογιεβιτς 85β’),  Όμο, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης,  Σουμπίνιο, Σαβαντογκο, Ιωαννίδης (Καθάριος 72′)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, ντε Λούκας (Κάστρο 52′), Κοβάσεβιτς, Μπρίτο (Μελισσόπουλος 73′), Τζουρίτσκοβιτς (Αλμέιδα 85′), Σένο,  Γλεντρισεν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ