Ακόμα μια νίκη για την Μπαρτσελόνα

Στην εμβόλιμη 34η αγωνιστική της La Liga, η Μπαρτσελόνα έφτασε σε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αλαβές. Με νίκες ολοκλήρωσαν την αγωνιστική Ουέσκα και Βαγιαδολίδ, οι οποίες επικράτησαν με 2-0 και 1-0 των Έιμπαρ και Χιρόνα αντίστοιχα.

Αλαβές-Μπαρτσελόνα 0-2

Στο Μεντιθορότθα, η Αλαβές φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 0-2.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και απείλησε κάποιες φορές το αντίπαλο τέρμα. Δεν κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ πριν το ημίχρονο και οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν ήταν αρκετές για να απειλήσουν τον τεν Στέγκεν. Έτσι, το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα για να ανοίξει το σκορ. Στο 55′, μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Αλένα δέχτηκε μια πολύ καλή πάσα και με χαμηλό σουτ έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα, οι «Μπλαουγκράνα» κέρδισαν πέναλτι και ο Σουάρες ανέλαβε την εκτέλεσή του. Στο 60′, ο Ουρουγουανός ευστόχησε κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν χωρίς όμως να σκοράρουν για ακόμη μια φορά. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον τεν Στέγκεν και το 0-2 ήταν το τελικό σκορ.

Ουέσκα-Έιμπαρ 2-0

Στο Στάδιο El Alcoraz, η Ουέσκα υποδέχτηκε την Έιμπαρ και επικράτησε με 2-0.

Η Ουέσκα είχε τον έλεγχο της μπάλας και κατάφερε να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα. Η σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων, ωστόσο, ήταν στο 32′ με τον Ετξέιτα να κάνει την κεφαλιά, αλλά πέρασε ελάχιστα έξω. Η Έιμπαρ δεν φάνηκε στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου, η Ουέσκα πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Στο 54′, ο Ένρικ έτρεξε προς την μπάλα και σκόραρε με τακουνάκι για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (57′), ο Φερέιρο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αν όλα βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Η Έιμπαρ απείλησε λίγο πριν το τέλος, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα και έκανε όμορφη απόκρουση. Τίποτα δεν άλλαξε και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Βαγιαδολίδ-Χιρόνα 1-0

Στο Χοσέ Θορίγια, Βαγιαδολίδ και Χιρόνα ήρθαν αντιμέτωπες και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους στο αντίπαλο τέρμα και να αλλάξουν το σκορ. Δεν εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες φάσεις που είχαν με αποτέλεσμα το 0-0 α είναι σκορ ημιχρόνου.

Η Βαγιαδολίδ ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος και ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μίτσελ στο 67′. Ο Ουνάλ πάσαρε στο συμπαίκτη του, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το 1-0. Σημαντικές ευκαιρίες σημείωσαν οι γηπεδούχοι στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ