Αλεξέι Σβεντ στο Kingsport.gr: ”Δεν μας …πάει η Ελλάδα!”

Ο Αλεξέι Σβεντ σε δηλώσεις του στο Kingsport.gr και στον Γιώργο Μίχα, αναφέρθηκε για το κακό βράδυ της Χίμκι στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στάθηκε στη σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού Superfoods, μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ τόνισε πως η Χιμκι στην Ελλάδα… δεν περνάει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:

Δύσκολη βραδιά για την επίθεση της Κίμκι, με απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας σε τρίποντα και βολές.

«Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια ποσοστά ευστοχίας, μακριά από την έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε δυνατά και επιθετικά σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο κόσμος του έδωσε την απαραίτητη ώθηση. Απόψε παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε δημιουργία, δεν μπορούσαμε να βρούμε ο ένας τον άλλο μέσα στο παρκέ, δεν βγήκε ποτέ το αμυντικό μας πλάνο και με τέτοια χάλια ποσοστά δεν είχαμε τύχη».

Επηρεαστήκατε από την έλλειψη των Γκιλ και Χάνεϊκατ;. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν τους είχατε;

«Έχουμε παίκτες να καλύψουν το κενό τους. Σίγουρα τους χρειαζόμασταν, αλλά πάντα θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να αναπληρώνουμε τυχόν απουσίες αν θέλουμε να γίνουμε μία ομάδα που κερδίζει ανεξαρτήτως συνθηκών»

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που φεύγετε ηττημένοι και μάλιστα ξανά επί ελληνικού εδάφους:

«Δεν μας …πάει η Ελλάδα (γέλια). Είμαι χαρούμενος κάθε φορά που έρχομαι εδώ και παίζω απέναντι σε ελληνικές ομάδες. Οι φίλαθλοι είανι εξαιρετικοί, άσχετα αν είναι εναντίον μας. Είναι απόλαυση να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα».

Πως είναι σαν προπονητής ο Μπαρτζώκας;

«Είναι εξαιρετικός και πολύ προσιτός. Είναι κοντά σε όλους τους παίκτες και μπορείς να συζητήσεις μαζί του εντός και εκτός παρκέ. Το τηλέφωνο του είναι συνέχεια ανοιχτό και μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια. Τον σέβομαι απεριόριστα και εκτιμώ τη δουλειά του, η οποία έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ