Αλλαγές στη σεζόν του ΝΒΑ απο τη σεζόν 2021-22

Να καταργηθούν οι τελικοί περιφέρειας και να μειωθεί η κανονική περίοδος του ΝΒΑ, θέλει ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ. Παράλληλα θέλει να φτιάξει τουρνουά σε Ανατολή και Δύση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο Άνταμ Σίλβερ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση παικτών για δραματικές αλλαγές στο καλύτερο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Κοιτάνε να μειώσουν την διάρκεια του πρωταθλήματος απο 82 παιχνίδια σε 78, ενώ οι τελικοί Δύσης και Ανατολής θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν απο τουρνουά που θα λαμβάνουν μέρος η έβδομη, η όγδοη, η ένατη και η δέκατη ομάδα κάθε περιφέρειας.

Με την έβδομη να αντιμετωπίζει την όγδοη και τον νικητή να παίρνει το προτελευταίο εισιτήριο για τα playoffs. Η ένατη θα παίζει με τη δέκατη και η νικήτρια θα αντιμετωπίζει τον χαμένο του προηγούμενου ζευγαριού, ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για την τελευταία θέση στην postseason. Όπως διεξάγονται τα πλει οφ στο WNBA.

Παράλληλα αλλαγές θέλουν να κάνουν στα τηλεοπτικά δικαιώματα, ώστε η λίγκα να γίνει πιο ελκυστική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ