Αλ Χόρφορντ: Είπε “όχι” στα 30.000.000 των Σέλτικς

Ο Αλ Χόρφορντ αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος από τους Σέλτικς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο σέντερ της Βοστώνης είπε “όχι” στα 30.1 εκατομμύρια δολάρια ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και πλέον θα αναζητήσει μία διαφορετική συμφωνία.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Χόρφορντ θα αποχωρήσει από τους Σέλτικς, αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα και ο παίκτης επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τον προσεχή Ιούλιο.

Ο Χόρφορντ αγωνίστηκε σε 68 αγώνες, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε περίπου 29 λεπτά συμμετοχής.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Δομινικανός θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή που θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του. To πιθανότερο σενάριο τον θέλει και πάλι στους Σέλτικς!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ