Αμφίβολος και ο Σαλάχ

Μετά τον τραυματισμό του Φιρμίνο στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την ημιτελική φάση του Champions League, που θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ήρθε και ο ταυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στον χθεσινό αγώνα με την Νιούκαστλ.

Σε μια μονομαχία του Αιγύπτιου με τον Ντουμπράβκα, τραυματίστηκε και βγήκε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, βγαίνοντας ως αλλαγή στο 73ο λεπτό.

«Αποκόμισε ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον τερματοφύλακα. Βρισκόταν στο έδαφος, ο γιατρός έπρεπε να πάρει μια απόφαση και αυτή ήταν να τον βγάλει εκτός. Φυσικά και το δεχτήκαμε. Κάθισε στα αποδυτήρια και παρακολούθησε εκεί το παιχνίδι, συνεπώς μετά ήταν καλά, αλλά φυσικά πρέπει να περιμένουμε γιατί δέχτηκε ισχυρό χτύπημα», είπε ο Γιούγκεν Κλοπ μετά το τέλος του αγώνα,

Οι «Κόκκινοι» θα πρέπει να καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν την πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης, στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ο Σαλάχ, καθώς πρέπει να ανατρέψουν και το εις βάρος τους 3-0 του πρώτου αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ