Αναβάλλεται η έναρξη του πρωταθλήματος λόγω κοροναΐού στην Κίνα

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας, πήρε την απόφαση να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη  για τις 22 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του κοροναΐού.

Ο κοροναΐός εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη και αρχίζει να εξελίσσεται σε παγκόσμια απειλή, καθώς  έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής το θάνατο για πάνω από 130 ανθρώπων.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο,  με την κινεζική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να παίρνει την απόφαση για αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, καθώς και της Chinese Super League, που ήταν  προγραμματισμένη  να ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου.

Πάντως ακόμα και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν είναι σίγουρο πως πολλοί παίκτες που έχουν συμβόλαιο θα αγωνίζονται στην Κινά, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ψάχνονται για επιστροφή στην Ευρώπη και έχουν μιλήσει με τους μάνατζέρ τους για να τους βρουν τον τρόπο, πριν από  το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ