Αναβλήθηκε το Μονακό- Παρί ΣΖ, νίκες για Ναντ και Ρεν

Η αναμέτρηση Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν αναβλήθηκε λόγω σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ νωρίτερα η Ναντ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Τουλούζ.

Επίσης νίκη πήρε και η Ρεν, με ανατροπή μάλιστα, εναντίον της Σεντ Ετιέν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν (αναβολή)

Το Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν αναβλήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας στο Πριγκιπάτο. Η απόφαση πάρθηκε από το γαλλικό υπουργείο εσωτερικών διότι αναμένονται μεγάλες πλημμύρες από την βροχή, μάλιστα δόθηκε εντολή στους κατοίκους να μην κυκλοφορούν πολύ στους δρόμους και να μείνουν στα σπίτια τους.

Ναντ – Τουλούζ 2-1

Η Ναντ επικράτησε της Τουλούζ με 2-1 στο στάδιο Λα Μποζουάρ για την 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Μόλις στο 23′ η Τουλούζ έμεινε με 10 παίκτες, ο Κονέ δέχθηκε κόκκινη κάρτα μετά απο ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 43΄ ο Ισιμά-Μιρέν βρήκε την μπάλα με το χέρι του μες στην περιοχή και η Ναντ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τουρέ και έκανε το 1-0. Στο 53′ ο Σιμόν έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Μπλάς και αυτός απο την μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 90+6′ ο Αμπέιντ έκανε άσχημο μαρκάρισμα στον Σανγκαρέ εντός περιοχής και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για την Τουλούζ. Ο Λέγια Ισέκα το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Ναντ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ η Τουλούζ βυθίστηκε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Ρεν – Σεντ Ετιέν 2-1

Η Ρεν επικράτησε της Σεντ- Ετιέν με 2-1 στο στάδιο Ρουτ Ντε Λοριάν για την 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Στο 19′ η μπάλα βρέθηκε στον Ντιονί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντεμπούζ και ο Γάλλος με εναέριο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 25′ ο Καστίγιο έβγαλε με μια άψογη μακρινή πάσα τον Ραφίνια σε θέση τετ α τετ και εκείνος πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Ρουφιέ και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 90+3′ ήρθε η ολική ανατροπή για την Ρεν, ο Μπουριγιέ απο εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Ντα Σίλβα και ο Γάλλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αυτή η νίκη έφερε την Ρεν στην 11η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Σεντ-Ετιέν βρέθηκε στην 9η θέση με 22 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ