Αναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΟ

Στην ανακοίνωση της αναβολής όλων των πρωταθλημάτων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, για την Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών, όλες τις κατηγορίες ποδοσφαίρου Γυναικών, τα πρωταθλήματα Κ12 και Κ14, αλλά και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή της διεξαγωγής όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών, Κ12 και Κ14), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ