Ανακοίνωσε Αραβίδη ο Αστέρας!

Την απόκτηση του 31χρονου πολύπειρου στα ελληνικά γήπεδα Έλληνα επιθετικού, Χρήστου Αραβίδη, επισημοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τους εναπομείναντες μήνες έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Οι Αρκάδες κινήθηκαν αθόρυβα καθόλη την μεταγραφική περίοδο, μιας και δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση από κανένα μέσο ενημέρωσης για τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Παράλληλα ικανοποιήθηκε και σε έναν μεγάλο βαθμό η επιθυμία του προπονητή, Γιώργου Παράσχου, όπου είχε δηλώσει πως δεν ήθελε κάποιον ελεύθερο παίχτη που να μην αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα πιο πριν και να προερχόταν από αγωνιστική καθίζηση.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αραβίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Μαρτίου 1987, αγωνίζεται ως επιθετικός και επέλεξε τον αριθμό 13 για τη φανέλα του.

Ο Αραβίδης υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2003-2006 Ακράτητος 25 (1)

2006-2008 Πανιώνιος 56 (5)

2008-2009 Εθνικός Αστέρας 25 (3)

2009-2011 Άρης 13

2011-2012 Δόξα Δράμας 26 (1)

2012-2014 Πανιώνιος 60 (21)

2014-2017 ΑΕΚ 96 (34)

2018 ΟΦΗ 11 (4)

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σίγουρα είναι πρόκληση για την καριέρα μου και μια ευκαιρία για να αγωνίζομαι και να υπάρχω στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι μια top οργανωμένη ομάδα, στην οποία ήθελα από την αρχή να έρθω και οι συνθήκες με ευνόησαν ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτό που ήθελα”.

“Ήταν αμοιβαία επιθυμία αυτή η συνεργασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ και τον προπονητή της ομάδας, κ. Παράσχο, που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

“Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες σίγουρα ταυτίζονται με εκείνες της ομάδας. Θέλω να δώσω πάρα πολλά πράγματα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω ότι βρίσκεται και μέσα στο Κύπελλο, με μια καλή κλήρωση που ενδεχομένως να μας φέρει και στον επόμενο γύρο. Πρέπει, όμως, να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, όπως κάνει τόσα χρόνια η ομάδα. Στο πρωτάθλημα νομίζω ότι με το πρόγραμμα που έχουμε και με την κατάλληλη νοοτροπία, θα μπορέσουμε να κάνουμε βήματα παραπάνω”.

“Θέλω σίγουρα να προσφέρω. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να είμαι γρήγορα έτοιμος και σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω”.

 

To βίντεο:

 

 

Το photostory της ανακοίνωσης και της πρώτης προπόνησης:

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ