Ανακοίνωσε Κανέλλου και Κατσαμούρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συμφώνησε με την Θάλεια Κανέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης αθλήτριας Θάλειας Κανέλλου, η οποία την περασμένη χρονιά ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των ΚΑΟ Μελισσίων. Η Κανέλλου αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και την περασμένη χρονιά είχε συμμετοχή 18 λεπτά/παιχνίδι και 7 πόντους μ.ο. βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής.

Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, κατάλαβα πόσο αφοσιωμένοι είναι σ’ αυτό που κάνουν, πόσο το αγαπάνε και πόσο δουλεύουν. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πορεία που είχε πέρσι η ομάδα. Χαίρομαι που θα γίνω και εγώ κομμάτι της σκληρής δουλειάς που κάνουν ήδη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για την συνέχεια!».

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Ηπείρου, ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης, διεθνούς με την Εθνική νεανίδων, Μαρία Κατσαμούρη.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση μίας ακόμη αθλήτριας που θα ενισχύσει την ομάδα στο ζωγραφιστό την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για την 21χρονη διεθνή με την Εθνική Νεανίδων Μαρία Κατσαμούρη, ύψους 1,90. Την περασμένη χρονιά η Μαρία ήταν βασικό στέλεχος της Πυλαίας στην Α2 και είχε μ.ο. 12.7 πόντους και 25 λεπτά συμμετοχής σε 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Η ίδια δηλώνει χαρούμενη με την ενσωμάτωσή της στην ομάδα του ΠΑΣ και αισιόδοξη ότι με όρεξη και δουλειά θα κατακτηθούν οι στόχοι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Καλωσήρθες στην οικογένειά μας Μαρια!

Δείτε τα σχετικά ποσταρίσματα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης αθλήτριας Θάλειας Κανέλλου, η οποία την περασμένη χρονιά ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των ΚΑΟ Μελισσίων. Η Κανέλλου αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και την περασμένη χρονιά είχε συμμετοχή 18 λεπτά/παιχνίδι και 7 πόντους μ.ο. βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής. Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, κατάλαβα πόσο αφοσιωμένοι είναι σ’ αυτό που κάνουν, πόσο το αγαπάνε και πόσο δουλεύουν. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πορεία που είχε πέρσι η ομάδα. Χαίρομαι που θα γίνω και εγώ κομμάτι της σκληρής δουλειάς που κάνουν ήδη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για την συνέχεια!” Καλωσήρθες Θάλεια! #πασγιαννιναwbc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC (@pas_giannina_wbc) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ