Ανακοίνωσε Πορτογάλο εξτρέμ ο ΟΦΗ

Μερικές ώρες πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΟΦΗ ενισχύθηκε εις διπλούν αφού απέκτησε τον Πορτογάλο εξτρέμ Ρικάρντο Βαζ και τον Νορβηγό αμυντικό μέσο Βαγεμπά Σακόρ.

Ο Ρικάρνοτ Βαζ, που είχε συμφωνήσει από τον Δεκέμβριο με τον ΟΦΗ, αποκτήθηκε από την Ισπανική Ρέους που αγωνίζεται στη Secunda Division της χώρας του. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994 αγωνίστηκε στην Estoril από το 2013 ως το 2015, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa league τη σεζόν 2014-15.

Στην ομάδα της πατρίδας του έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την ισπανική Reus Deportiu, με την οποία έπαιξε αρχικά στο πρωτάθλημα της Segunda B. Ως το φινάλε της σεζόν πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του καταλανικού συλλόγου, με 27 συμμετοχές και τρία γκολ. Η Reus προβιβάσθηκε στη Segunda Division και στα επόμενα 2,5 χρόνια ο Βαζ έπαιξε συνολικά σε 49 αγώνες, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Πορτογάλος άσος αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας μια φορά.

Ο Ρικάρντο Βαζ έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ