Ανακοίνωσε Ρόμπινσον η Σέφιλντ Γιουνάιντετ

Την απόκτηση του Τζακ Ρόμπινσον ανακοίνωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή της Σέφιλντ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η πρώτη κίνηση των “Μπλέιτζ” ήταν ο Τζακ Ρόντγουελ.

Το κόστος της μεταγραφής φημολογείται στο ένα εκατομμύριο λίρες, ενώ το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια 2,5 ετών.

Μιλώντας για τον νέο του παίκτη, ο Κρις Γουίλντερ είπε τα εξής: “Ο Τζακ είναι εξαιρετικός παίκτης και θα βελτιώσει το ρόστερ μας. Δεν έρχεται απλά για να δείξουμε πως κάναμε μια ακόμα μεταγραφή, ταιριάζει σε μια συγκεκριμένα θέση στο σύστημά μας και θεωρήσαμε πως ήταν η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και χαιρόμαστε για τη μεταγραφή του. Έχει φανταστική συμπεριφορά και έχει φιλοδοξίες για την ομάδα μας”.

Πραγματοποίησε φέτος 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ, ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αριστερός μπακ. Στη Σέφιλντ θα συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Μπεν Όσμπορν, ενώ έχει εμπειρία από τη Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ