Ανακοίνωσε Ρόντρι η Σίτι

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται πλέον ο Ρόντρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Πολίτες».

Ο προπονητής του συλλόγου, Πεπ Γκουαρντιόλα, τον ήθελε εδώ και καιρό και τελικά τον απέκτησε, πληρώνοντας την ρήτρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σίτι δαπάνησε 70 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας την ρήτρα στους «Ροχιμπλάνκος», ώστε να κάνει δικό της τον νεαρό ποδοσφαιριστή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το ποσό αυτό υπήρχε στο συμβόλαιο του 23χρονου μέσου με την ισπανική ομάδα.

Ο Ρόντρι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ατλέτικο, αλλά το 2013 μετακόμισε στην ομάδα νέων της Βιγιαρεάλ ως ελεύθερος. Εκεί, βρήκε χρόνο συμμετοχής στην μεγάλη ομάδα και, πέρσι, η μεγάλη ομάδα της Ατλέτικο ξόδεψε 25 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Την περασμένη σεζόν, ο Ρόντρι αγωνίστηκε 47 φορές με τους «Πολίτες», τις περισσότερες εκ των οποίων ήταν βασικός, πετυχαίνοντας τρία γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι μετά την απόκτηση του Ανχελίνιο από την PSV Αϊντχόφεν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ