Ανακοίνωσε τον Ααρον Ράμσεϊ

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση  Ααρον Ράμσεϊ . Ο Ουαλός μέσος, που στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος από την Αρσεναλ, συμφώνησε με τους διοικούντες τη Γιουβέντους και το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Τορίνου.

Οι Ιταλοί  ανακοίνωσαν  χθες το βράδυ  την απόκτηση του 28χρονου μέσου από την Άρσεναλ. Ο διεθνής κατέγραψε με τους «κανονιέρηδες»   359 συμμετοχές  61 γκολ και 57 ασίστ.

Ο Ααρον Ράμσεϊ υπέγραψε με την Γιουβέντους ως το 2023 και θα λαμβάνει ετησίως 7,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα πληρώσει στους Άγγλους το ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ  ως τροφεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εχω ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους. Ηθελα να κάνω αυτή την προσωπική δήλωση για όλους τους οπαδούς της Αρσεναλ που υπήρξαν και είναι εκπληκτικά πιστοί και με υποστηρίζουν. Με καλωσορίσατε ως έφηβο και ήσασταν εκεί για μένα σε όλις τις καλές και δύσκολες στιγμές που έζησα στην ομάδα. Φεύγω με βαριά καρδιά από το βόρειο Λονδίνο έπειτα από 11 απίστευτα χρόνια εδώ. Σας ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την ομάδα και ελπίζω να τελειώσω δυνατά τη σεζόν, πριν ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο στο Τορίνο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ